Tulossa kursseja useassa eri lajissa

Tallimme on jo vuosikausia tarjonnut ratsastajille mahdollisuuden kokeilla eri ratsastuksen lajeja.

Western-kurssia on toivottu kovasti ja vuodenvaihteen jälkeen tehdään westernistä peruskurssi. Kurssi on tulossa lauantai iltaan. Tarkemmin vielä täsmätietoa kurssista tulee tänne,kun aloituspäivä päätetty. Kurssi sopii kaikille,joilla pientä kokemusta jo ratsastuksesta.

Ratsastusjousiammunta on innostanut jo kautta Suomen paljon ratsastajia. Lajissa yhdistyy jousiammunnan ja ratsastuksen taidot.

Tallilla on vankka kokemus ratsastusjousiammunnasta ja vaistoammunnasta eli perinteisellä vastakaarijousella ampumisesta.
Kursseja pidetään toiveesta ja tunteja löytyy myös sillointällöin niille, jotka on jo käyneet peruskurssin. Minikurssit on parin peräkkäisen päivän aikana ja niissä pääsee kokeilemaan lajia. Seuraava sovittu minikurssi on joulukuussa ja jo täynnä, mutta uusia kursseja tulossa heti vuoden alkuun. Laji on mukaansa tempaavaa ja moni harrastaja onkin jo ostanut oman jousen ja nuolet. Alkuun pääset tallin varusteilla ja omia ei välttämättä tarvitsekaan hommata ellei halua treenata ampumista maastakäsin kotonaan.

Workin Equitation on laji,josta tarkemmin pääset lukemaan sivuiltamme. Maarit kuuluu Suomen lajiyhdistykseen, WeFi .