UUSI Alkeiskurssi alkaa sunnuntaina 11.10. klo.12

Alkeiskurssi Alkaa 25.10.2020 klo.12.
Tämän alkeiskurssi hinta on 225e/9h. Varausmaksu 50e maksettava viim. 18.10. Jos vähintään 3 osallistujaa niin ryhmä pidetään.Älä siis jätä viimetippaan ilmoittautumista! Varaa siis nyt heti paikkasi niin kerkeät vielä saamaan alkeistaidot lapsellesi ennen joulua.

Nyt kerkeää oppimaan perusasiat ennen vuodenvaihdetta ja joulun jälkeen voikin jatkaa alkeisjatkokurssilla. Seuraava varsinainen alkeiskurssi tämän jälkeen vasta joulun jälkeen, joten tähän kannattaa nyt ilmoittautua. Tallilla harrastetaan väljissä tiloissa ja ulkoilmassa(maneesi vastaa ulkotilaa vaikka suojassa tuulelta olemmekin), joten nykyistä koronatilannetta ajatellen hyvä harrastus.

Alkeiskurssi sopii hyvin jo koulun aloittaneelle, sitä nuoremmatki voi tulla tähän kurssille, jos oma taluttaja koko kurssin ajaksi löytyy.
Nyt ei ole ollut erikseen talutustunteja niin tässä voi 9h käydä ihan talutusratsastuksessakin. Alle kouluikäiset usein tarvitsee pidenpään taluttajan, osallistua silti voi ja mennään lapsen mukaan. Alkeiskurssille kannattaa ilmoittautua suoraan tallille soittaen/viestillä, niin saamme tarvittavat tiedot parhaiten ylös. Mikäli olet jo valmiiksi tallimme asiakas ja käynyt vaikkapa 30min opetustalutuksessa niin kalenterivaraus riittää ilmoittautumiseen ja varausmaksun maksaminen, tarvittavat muut tiedot on jo silloin tallilla valmiiksi.

Alkeiskurssilla tavoitteena on oppia ratsastusradan tiet ja päästä ratsastamaan ilman talutusta. Tähän usein päästäänkin, mutta aina huomioidaan lapsen oma edistyminen henkilökohtaisesti. Kurssilla myös opetellaan varustamaan ratsu itse, tähän saa aina apua.

Aikuisille ja lapsille lisäksi järjestetään erillisiä satulointikurssejakin, jos haluaa siihen vielä lisävahvistusta. Vanhempien ei tarvitse tietää harrastuksesta mitään, tallilla on henkilökunta sitä varten, että neuvoo niin ratsastajia kuin vanhempiakin.

Kurssilaiset ovat vakuutettuina SRL;n tapaturmavakuutuksella alkeiskurssin ajan.