Alkeiskursseille ilmoittautuminen

LASTEN ALKEISKURSSI: Huom! Loppukurssille lasketaan hinta erikseen joko irtotunteina tai loppukurssina jäljellä olevien kertojen määrästä riippuen.

2. 1. maanantaina klo 18-19 Kurssi sisältää 12h .Hinta 360/330e

Kurssille voi tulla täysin ilman aikaisempaa kokemusta tai jos esim. talutustunneilta haluaa jo eteenpäin. Kurssille voi lapsi tulla tallin taluttajalla(hinta 360e) tai omalla taluttajalla, hinta 330e.

Tallin taluttaja: Kurssin hintaan kuuluu taluttaja viidelle ensimmäiselle kerralle. Yleensä tällöin kouluikäinen jo pärjää ilman taluttajaa. Varustamiseen saa kuitenkin senkin jälkeen apua ja kurssin mukana kulkee ns.yleisavustaja, joka auttaa kentällä niitä, jotka jo menee ilman taluttajaa. Jos lapsi on alle kouluikäinen tai arka, voi taluttajaa tarvita pidempään. Lopputunneille saa oman taluttajan pienellä 6e korvauksella ellei pärjää yleisavustajan kanssa.

Oma taluttaja: Kurssin hinta 330e.

Meidän kilteille poneille on hienosti pärjänneet myös aikuiset, ketkä eivät ole aikaisemmin lainkaan käsitelleet hevosia. Siirryimme ratsastajan omiin taluttajiin koronapandemian ajaksi ja se oli hyvä valinta. Aikuiset oppivat samalla itsekin auttamaan lasta ja osallistumaan harrastukseen. Alkeiskurssin tavoite on kumminkin päästä ratsastamaan ilman talutusta, joten montaa kertaa ei tarvitse olla taluttajan roolissa. Taluttajaksi sopii myös esim. jo pidempään ratsastanut kaveri, mikäli ikää vähintään 10v. Jos päädyt omaan taluttajaan ja et voikaan joku kerta taluttaa niin taluttaja on yhdeksi kerraksi 6e

Kurssit voi varata suoraan osoitteesta hopoti.com , mikäli haluat käyttää tallin taluttajaa. Kurssin voi halutessaan maksaa osissa.

Jos haluat halvemman hinnan ja taluttaa itse niin ota yhteyttä suoraan 050-5350791/Maarit . Sitä kautta varaus myös jos haluaa käyttää käteistä.

- Alkeiskurssilaisilla on monesti muutenkin kysymyksiä mielessään niin aina kannattaa kysäistä,varsinkin, jos talli ei ole entuudestaan tuttu. Tutustu myös ohjeisiin: Opas uusille asiakkaille