Maastotaitoratsastus-kurssi

Maastotaitoratsastus on laji, joka kerää ympärilleen ihmisiä, jotka haluavat oppia toimimaan hevosen kanssa erilaisissa tilanteissa.

Lajissa järjestetään ympäri suomen myös kilpailuja ja se sopii ihan kaikenrotuisille hevosille ja poneille. Lajia voi harrastaa myös ajaen. Tällä kolmen päivän kurssilla opettelemme lajille tyypillisiä tehtäviä niin kentällä kuin maastossakin. Tehtävät ovat esim. silta,portti, pujottelu, selkäännousu maastossa itsenäisesti, puomitehtäviä, ojien ylityksiä, kiipeilyjä mäessä ja monta muuta erilaista tehtävää.

Kurssilla opettelemme lukemaan hevosen käyttäytymistä ja toimimaan tilanteissa oikein, jos esim. hevonen jännittää jotain tilannetta.

Kurssi sopii ihan kaikille, jotka haluavat oppia lisää hevosen käyttäytymisestä!

Harjoittelemme tehtävät, esim.portin aukaisun ja kiinni laittamisen, ensin tallilla ja sitten teemme tehtäviä tallin vieressä olevalla maastotaitoradalla. Ratsastustaitovaatimuksena kurssille on maastossa laukkaaminen.

Aikataulu: perjantaina klo.19-20 harjoittelemme tehtäviä kentällä, lauantaina klo.10-12 teemme tehtäviä kertausluontoisesti hetken kentällä ja jatkamme suoraan maastotaitoradalle. Sunnuntaina klo.10-12 suuntaamme suoraan maastotaitoradalle. Kurssilaiset saapuvat jo tuntia aikaisemmin tallille hakemaan hevosia laitumelta ja varustamaan hevoset valmiiksi ( klo.9 tallilla la ja su).

Hinta : 140e ,josta varausmaksu 50e varauksen yhteydessä ja loppumaksu, 90e ,viimeistään 7.6.2021

-Varausmaksua ei palauteta peruutuksen syystä riippumatta.Sairausperuutuksissa loppumaksu palautetaan, mikäli lääkärintodistus toimitetaan viimeistään 16.6. 2021 Tämän jälkeen jos joudut perumaan kurssisi niin voit myydä paikkasi jollekin toiselle.