Yleiskurssi ma-pe, 12.-16.7.2021 klo. 9-15 hinta 320€

Hyvän perusratsastustaidon omaaville ratsastajille, joilla jo laukanhallinta on hyvä, että ryhmä pääsee laukkaamaan maastossa.
Taso heC-B. Kurssinpäivään sisältyy kaksi ratsastustuntia, joissa esteitä, koulua, maastoa, ilman satulaa ja toiveitakin kuunnellaan. Vikellämme ja ajamme tietysti myös kärryillä.
Kurssin ajaksi saat oman hoitohevosen, jolla voit ratsastaa myös kurssin aikana vähän enemmän. Menemme vähän myös muilla hevosilla ja jokainen voi myös toivoa,jos haluaa pääasiassa mennä esim.eri hevosilla. Toiveita kuunnellaan! Tätä kurssihevosta pääset itse toivomaan jo kurssin tilaamisvaiheessa, jotta saat varmasti sopivan hevosen koko viikoksi. Opit viikon aikana tuntemaan oman hoitohevosen hyvin ja saan tunteen siitä, millaista on ratsastaa samalla hevosella pidemmän aikaa. Hevosen käyttäytyminen tulee tutuksi niin hoitaessa kuin ratsastaessakin, kun ratsu ei kokoajan vaihdu. Opettelemme myös hevosen hoitamisessa tarvittavia taitoja ja tarkastelemaan lähemmin, miten tunnistamme terveen hevosen. Tutustumme hevosen ruokintaan ja päivittäisiin hoitotoimenpiteisiin. Kurssi on hyvä myös niille, joilla olisi toive saada oma hoitohevonen tai joilla jo on, mutta haluaa syventää omia taitojaan hoitajana. Kurssilla teoriaosuudet tulee hoitamisen yhteydessä ja keskittyy hevosen perushoitotoimenpiteisiin ja hevosen yleisen hyvinvoinnin seuraamiseen.

Kurssin aikana käymme myös uittamassa hevosia,jos sää suinkin sen sallii. Heinäkuussa siihen on hyvät mahdollisuudet. Teemme myös yhden ilta/yömaaston, jolloin tallille voi halutessaan jäädä yöpymään. Seuraavan päivän kurssi alkaa iltapäivästä, että saa nukkua yön jäljiltä pidempään. Aikatauluja sovitellaan yhdessä! Mikäli sattuu kuivat kelit niin hyppäämme pellolla pikku esteitä.
Kurssiin on koottu paljon kivoja juttuja, joista koostuu huima kesäviikko.

Hinta 320€, varattaessa 50e , loppumaksu 270e 2viikkoa ennen kurssin alkua