Päiväkurssi pe-su 7-9.7.2023

Tämä kurssi sopii lajia jo aiemmin ratsastusjousiammuntaa harrastaneille. Ratsastusjousiammuntatunnit ovat pääsääntöisesti maastoradalla, joten kurssille osallistumiseen tarvitaan aikaisempi kokemus lajista. Kurssi on tehty toiveesta niin,että kurssiin sisällytetään myös keskiaikaisratsastusta. Katsomme lajien tunnit suurinpiirtein puoliksi. Perjantai iltana on ajatus lähteä ampumaan jousella maastoradalle ja lauantai ja sunnuntai on puoliksi molempie lajeja.

Keskiaikaisratsastusta sinun ei tarvitse osata ollenkaan, neuvomme alusta alusta asti kaiken. Jokainen voi tässä edetä omaan tahtiin ja tunnit on maneesissa tai ulkokentällä.

Molemmissa lajeissa on käytössä lajiin koulutetut hevoset, jotka ei säikähtele jousia tai miekkojen ja peitsien kolinaa. Ratsuina käytämme pääasiassa islanninhevosia ja suomenhevosia.

Kurssi on päiväkurssi ja lauantaina ja sunnuntaina on välissä pieni evästauko. Kurssilaiset ottaa mukaan omat eväät. Taukotuvassa, Kupposessa, on käytössä jääkaappi ja mikro. Kurssilaiset hakevat hevoset laitumelta ja varustavat omat ratsunsa ja osallistuvat ratojen rakentamiseen. Tätä kautta lajiin saa paremman tuntuman ja hevoseen tutustuu paremmin, jolloin myös luottamus hevosen ja ratsastajan välillä syvenee. Perjantaina ratsastamme tunnin ja lauantaina ja sunnuntaina 2h.

Kurssiajankohta: pe klo.17-20, la 10-14, su 10-14

Hinta 180e, josta 50e varausmaksu ja 130e kuukausi ennen kurssin alkua.

Kurssi maksetaan Jyrki Relanderin tilille FI21 527166 20004158 ja kuva kuitista WhatsAppilla tai tekstiviestillä numeroon 050-5350791/Maarit, ilmoittaudu sitä ennen samaan numeroon niin tiedät varmasti mahtuvasi mukaan.

*Huom! melko täysiä kursseja emme laita hopotiin varattavaksi , joten tämäkkään ei löydy sieltä.