Jotta kaikki halukkaat mahtuvat niin toinenkin alkeiskurssi tehtiin.

Alkeiskurssi Alkaa 16.1.2021 klo.11.
Tämän alkeiskurssi hinta on 320e/12h. Varausmaksu 50e sisältyy hintaan ja se maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Ryhmään otetaan 7 osallistujaa.
Älä siis jätä viimetippaan ilmoittautumista, että varmasti mahdutte mukaan!

Tallilla harrastetaan väljissä tiloissa ja ulkoilmassa (maneesi vastaa ulkotilaa vaikka suojassa tuulelta olemmekin), joten nykyistä koronatilannetta ajatellen hyvä harrastus.

Alkeiskurssi sopii hyvin jo koulun aloittaneelle, sitä nuoremmatki voi tulla tähän kurssille, jos oma taluttaja koko kurssin ajaksi löytyy.
Alle kouluikäiset usein tarvitsee pidenpään taluttajan, osallistua silti voi ja mennään lapsen mukaan.

Alkeiskurssille kannattaa ilmoittautua suoraan tallille soittaen/viestillä, niin saamme tarvittavat tiedot parhaiten ylös. Mikäli olet jo valmiiksi tallimme asiakas ja käynyt vaikkapa 30min opetustalutuksessa niin kalenterivaraus riittää ilmoittautumiseen ja varausmaksun maksaminen, tarvittavat muut tiedot on jo silloin tallilla valmiiksi. Alkeiskurssille ei oteta alkuun irtotuntivarauksia.

Kurssilla myös opetellaan varustamaan ratsu itse, tähän saa aina apua. Vanhempien ei tarvitse tietää harrastuksesta mitään, tallilla on henkilökunta sitä varten, että neuvoo niin ratsastajia kuin vanhempiakin. Voimme myös laittaa ponit valmiiksi.

Kurssilaiset ovat vakuutettuina SRL;n tapaturmavakuutuksella alkeiskurssin ajan ja saavat ihan omaksi kattavan Nouse Ratsaille kirjasen, jossa paljon asiaa harrastuksesta.