Kurssit

Tältä sivulta löydät tallillamme järjestettävistä kursseista tietoa.

KESÄN KURSSIT löydät sivun alalaidasta.

Talli järjestää kevään aikana KÄYTÄNNÖN HEVOSTAIDOT-kurssin

Kurssilla erilaisia aiheita, joista yksi aiheen osa kestää 1-2h. Kursseista osan pitää yhteistyöseuramme M-Riders ja mm. poniravinuoret

Kurssien yhteydessä mainitaan aina selkeästi erikseen, mille taholle maksu menee niin et maksa väärälle tilille .
Voit myös maksaa käteisellä paikan päällä. Kaikki tallin sivuilla mainitut kurssit järjestetään täällä Niemenpellon Tallilla.
Kursseille voi osallistua toki myös muutkin kuin tallimme asiakkaat! Tervetuloa!

Kaikille kursseille ilmoittaudutaan tallin yhteystietokanavien kautta, suoraan Maaritille. Esim. todella helposti WhatsApp-yhteyttä käyttäen.
Ilmoittautumiset ovat sitovia, koska paikkojakin on rajoitetusti.


M-Riders:


Talli järjestää:
maksu tallin tilille FI21 527166 20004158 tai tallille käteisellä

Käytännön hevostaidot/Agility-kurssi lauantaina 7.4. klo.16-17.30

Kurssi-osion hinta on 10€.

Kurssilla tehdään ponin/hevosen kanssa agilitytehtäviä. Voit tulla kurssilla ihan ensikertalaisena ja myös, jos olet aikaisemminkin käynyt agilitytunneilla (myös erilaisia tehtäviä kuin ensimmäisellä kerralla). Kurssin aika sisältää ponin hoidon ennen tuntia ja käymme läpi erilaiset tehtävät, kuinka ne suoritetaan. Kurssille voi osallistua niin aikuiset kuin eri- ikäiset lapsetkin.
Alle 10vuotialle tarvitaan tarvitaan oma avustaja mukaan (vaikkapa oma vanhempi tai isompi sisarus tms.), joka auttaa tarvittaessa.

Sen lisäksi, että agility on hauskaa, tulee tehtävien kautta myös harjoitusta hevosen käsittelystä maastakäsin. Hyvä ja hauska harjoitusmuoto maastakäsittelystä myös aikuisille!

Sitovat ilmoittautumiset soittaen/WhatsApp;lla (myös tekstiviestillä tai sähköpostiin) ja kun olet saanut tai luonut tunnukset varauskalenteriin niin varauskalenterin kautta!
Kurssi pidetään, mikäli vähintään 5 ilmoittautuu kurssille.
Olet tervetullut harjoittelemaan, vaikka et olisikaan vielä tallimme asiakas.


Käytännön hevostaidot/Ponin ajaminen: Poniravinuoret järjestää. Maksu paikan päällä käteisellä, hinta päiväkohtainen.
5e poniravinuorten jäsenet/10€ muut

Tämänkin kurssin pitämisen halusimme tehdä yhteistyössä ravinuorten kanssa, jotka saavat kurssin tuoton. Näin tuemme ravinuorten toimintaa ja samalla ajamisesta innostuneet pääsevät tallillamme sitä kokeilemaan. Jatkossa ajamista saa harrastaa myös täällä tallilla, kun kurssi on käyty Kokoamme siihen aina kerrallaan riittävän kokoisen ryhmän.


RATSASTUSKURSSEJA:

Lauantaisin klo 12.30-13 opetustalutustunti 30min

KESÄKURSSIT

Kesäkurssit 2018 varattavissa!

Alta löydät tulevan kesän kurssien tiedot. Valikoimassamme on laajasti erilaisia kursseja, joista löytyy sopiva niin aloittelijalle kuin kokeneellekin ratsastajalle. Kesäkurssilaiset ovat vakuutettuja SRL:n kautta.

Maastokurssi I

Kurssi sopii ratsastajille, joilla hevosen hallinta laukassa on jo helppoa ja pystyy muutenkin toimimaan melko itsenäisesti satuloinnissa ja hevosen talutuksessa jne. Aikuisille ja isoille junnuille sopiva kurssi. Ratsastamme joka päivä kurssipäivän mittaisen retken. Eväät kulkevat mukana satulalaukuissa.

Yleiskurssi I

Kurssi sopii muutaman vuoden ratsastaneille. Tarkemmin tason ratkaisee kurssille ensimmäisenä ilmoittautuneet, jonka mukaan otetaan lisää samantasoisia ratsastajia.

Yleiskurssi II

Kurssi sopii 0-1v ratsastaneille, esim.sinulle, joka olet juuri käynyt alkeiskurssin/alkeisjatkokurssin. Et kuitenkaan tarvitse enää taluttajaa tai jos tarvitset taluttajan niin sinulla on oma avustaja kurssille mukana. Kurssilaisille on yhteinen avustaja tunneille mukana.

Seikkailukurssi

Kurssilla käydään paljon maastossa, mutta teemme myös kaikkea hauskaa tallilla. Sään salliessa mm.hyppäämme pellolla.
Kurssiin sisältyy yömaasto, jolloin teemme usean tunnin mittaisen retken yöllä laavulle. Huikea elämys, mitä ei päivämaastoihin voi verrata!
Tällöin yöpyminen tallilla on mahdollista.

Estekurssi

Laukan hallitseville ja jo jonkun verran hypänneille sopiva kurssi. Estekorkeuksia voimme kurssilla katsoa henkilökohtaisesti, joten jos maastossa hallitset hevosen hyvin laukassa, kurssi sopii sinulle. Hyppäämme paljon ratana ja myös erikoisesteitä. Jos sää sallii, hyppäämme myös pellolla.

Omahevoskurssi

Kurssin idea on antaa kokemus siitä, millaista olisi pitää omaa hevosta, vuokrahevosta tai esim. hoitohevosta.
Opit paljon hevosen käyttäytymisestä ja viikon aikana ehdit tutustua hyvin omaan hevoseesi.

Kurssilaiset saavat jo kurssia varatessa toivoa hevosta, jonka haluavat omakseen käyttöönsä viikon ajaksi.
Tällä hevosella ratsastetaan tunnit ja hoidetaan viikon ajan.Voit myös varata erikseen hevosen esim.kenttätunneille ja maastoihin, jos toivehevosesi on maastossa liian räväkkä.

Viikonloppukurssi - Centered Riding painotteinen

Centered Riding- painoitteinen istuntakurssi

Opettajana Centered Riding-ohjaaja Maarit Relander. Haluatko oppia ratsastamaan pienemmillä avuilla ja löytää tehokkaan, mutta keveän tyylin ratsastaa?
Lue lisää Centered Ridingista tästä.

Majoitusmahdollisuus aikuisille Saimaanranta-kesämökillämme. Kysy lisää!

Viikonloppukurssi Working Equitation

Suuren suosion jo pohjoismaissakin saavuttanut ratsastuslaji valtaa kovasti Suomea. Meillä lajia voit ratsastaa jo viikkotunneillakin, mutta nyt on mahdollista tututua lajiin intensiivisemmin. Kurssi sopii myös viikkotuntilaisille, jotka pääsevät tällöin harjoittelmaan enemmän esim.carochan käsittelyä. Lue lajista lisää tästä.

Majoitusmahdollisuus aikuisille Saimaanranta-kesämökillämme. Kysy lisää!

Viikonloppukurssi Mini-alkeiskurssi lapsille

Kurssi on tarkoitettu lapsille, jotka suunnittelevat alkeiskurssille tai talutusratsastustunneille tuloa. Kurssilla hoidetaan poneja ja ratsastetaan talutuksessa.
Kurssille osallistuville 10€ alennus syksyllä alkavasta alkeiskurssista.


Kaikilla 5 päivän kesäkursseilla yhteistä


Kurssit ovat päiväkursseja eli kurssilaiset tulevat tallille aamulla ja kurssi loppuu iltapäivällä.
Aikuisille (aikuisen mukana lapsetkin) itsepalvelu-majoitusmahdollisuus Saimaaranta-mökillämme.

Kurssilaiset tuovat omat eväät mukanaan.
Tallilla on Kupponen- nimellä kulkeva taukotila, jossa on kurssilaisten käytössä jääkaappi ja mikro evästaukoa varten.

Kurssille ilmoittautuessasi varmista ensin, että kurssille mahtuu ja taso on sopiva. Sen jälkeen maksa kurssin varausmaksu ja laita viesti- kohtaan kurssin nimi ja alkamispäivämäärä sekä osallistujan nimi. Loppuosa kurssista maksetaan viimeistään 2 viikkoa ennen kurssin alkua.


Varausmaksua ei palauteta, jos perut kurssisi.
Jos tallin puolelta kurssi peruuntuu, varausmaksu palautetaan tai ensisijaisesti kursseja yhdistetään toiseen samantasoiseen kurssiin.
Talli pitää oikeuden kurssien muokkaamiseen ja yhdistämiseen tarvittaessa. Kurssi pidetään, jos osallistujia on vähintään. 4hlöä.

Otamme vastaan toiveita kurssien sisällön suhteen. Kurssilaiset on vakuutettu ratsastuksen ja hoitamisen aikana SRL:n kautta.
Kurssien aikana hevosen hoitamista tulee paljon. Jos sää sallii ja ratsastajien taidot riittävät, käymme myös uittamassa hevosia.
Useilla 5 pvän mittaisilla kursseilla käymme viimeisenä päivänä kurssipäivän mittaisella laavuretkellä (pelkän laavuretken arvo erikseen tilattuna 100€).

Kysy lisää kursseista ja ilmoittaudu Maaritille puh.050 5350791. Kurssit maksetaan tallin tilille FI21 527166-20004158 / Jyrki Relander.