Kurssit

KESÄKURSSIT

Omahevoskurssi 23.-27.7.2018 Täynnä

UUSI Centered Riding painotteinen-viikonloppukurssi

Centered Riding- painoitteinen istuntakurssi

Opettajana Centered Riding-ohjaaja Maarit Relander. Haluatko oppia ratsastamaan pienemmillä avuilla ja löytää tehokkaan, mutta keveän tyylin ratsastaa?
Lue lisää Centered Ridingista tästä.

Kurssi sisältää myös teoriaa ja maastakäsin tehtäviä harjoituksia.

Majoitusmahdollisuus aikuisille Saimaanranta-kesämökillämme. Kysy lisää!

Viikonloppukurssi Working Equitation, Täynnä.

Suuren suosion jo pohjoismaissakin saavuttanut ratsastuslaji valtaa kovasti Suomea. Meillä lajia voit ratsastaa jo viikkotunneillakin, mutta nyt on mahdollista tututua lajiin intensiivisemmin. Kurssi sopii myös viikkotuntilaisille, jotka pääsevät tällöin harjoittelmaan enemmän esim.carochan käsittelyä. Lue lajista lisää tästä.

Majoitusmahdollisuus aikuisille Saimaanranta-kesämökillämme. Kysy lisää!

Viikonloppukurssi Mini-alkeiskurssi lapsille

Kurssi on tarkoitettu lapsille, jotka suunnittelevat alkeiskurssille tai talutusratsastustunneille tuloa. Kurssilla hoidetaan poneja ja ratsastetaan talutuksessa.
Kurssille osallistuville 10€ alennus syksyllä alkavasta alkeiskurssista.


Kaikilla 5 päivän kesäkursseilla yhteistä


Kurssit ovat päiväkursseja eli kurssilaiset tulevat tallille aamulla ja kurssi loppuu iltapäivällä.
Aikuisille (aikuisen mukana lapsetkin) itsepalvelu-majoitusmahdollisuus Saimaaranta-mökillämme.

Kurssilaiset tuovat omat eväät mukanaan.
Tallilla on Kupponen- nimellä kulkeva taukotila, jossa on kurssilaisten käytössä jääkaappi ja mikro evästaukoa varten.

Kurssille ilmoittautuessasi varmista ensin, että kurssille mahtuu ja taso on sopiva. Sen jälkeen maksa kurssin varausmaksu ja laita viesti- kohtaan kurssin nimi ja alkamispäivämäärä sekä osallistujan nimi. Loppuosa kurssista maksetaan viimeistään 2 viikkoa ennen kurssin alkua.


Varausmaksua ei palauteta, jos perut kurssisi.
Jos tallin puolelta kurssi peruuntuu, varausmaksu palautetaan tai ensisijaisesti kursseja yhdistetään toiseen samantasoiseen kurssiin.
Talli pitää oikeuden kurssien muokkaamiseen ja yhdistämiseen tarvittaessa. Kurssi pidetään, jos osallistujia on vähintään. 4hlöä.

Otamme vastaan toiveita kurssien sisällön suhteen. Kurssilaiset on vakuutettu ratsastuksen ja hoitamisen aikana SRL:n kautta.
Kurssien aikana hevosen hoitamista tulee paljon. Jos sää sallii ja ratsastajien taidot riittävät, käymme myös uittamassa hevosia.
Useilla 5 pvän mittaisilla kursseilla käymme viimeisenä päivänä kurssipäivän mittaisella laavuretkellä (pelkän laavuretken arvo erikseen tilattuna 100€).

Kysy lisää kursseista ja ilmoittaudu Maaritille puh.050 5350791. Kurssit maksetaan tallin tilille FI21 527166-20004158 / Jyrki Relander.