Kurssit

KESÄKURSSIT

Kesäkurssit 2018 varattavissa!

Alta löydät tulevan kesän kurssien tiedot. Valikoimassamme on laajasti erilaisia kursseja, joista löytyy sopiva niin aloittelijalle kuin kokeneellekin ratsastajalle. Kesäkurssilaiset ovat vakuutettuja SRL:n kautta

Yleiskurssi aloittelijoille -Vielä mahtuu mukaan!

Kurssi sopii 0-1v ratsastaneille, esim.sinulle, joka olet juuri käynyt alkeiskurssin/alkeisjatkokurssin. Et kuitenkaan tarvitse enää taluttajaa tai jos tarvitset taluttajan niin sinulla on oma avustaja kurssille mukana. Sopii siis ihan pienillekin alle kouluikäisille, jos vanhempi voi kurssipäivän ajaksi jäädä mukaan. Kouluikäiset voi jäädä jo ilman vanhempaa päiväksi. Kurssilaisille on yhteinen avustaja tunneille mukana.

Seikkailukurssi

Kurssilla käydään paljon maastossa, mutta teemme myös kaikkea hauskaa tallilla. Sään salliessa mm.hyppäämme pellolla.
Kurssiin sisältyy yömaasto, jolloin teemme usean tunnin mittaisen retken yöllä laavulle. Huikea elämys, mitä ei päivämaastoihin voi verrata!
Tällöin yöpyminen tallilla on mahdollista.

Yleiskurssi -Vielä mahtuu mukaan!

Laukkaa jo kentällä harjoitteleville ja jo laukkaaville. Ratsastajien tasoerot voidaan kurssilla huomioida ja järjestää tunti niin,että jo enemmän ratsastaneille on haastavampia tehtäviä. Sopii siis noin 1-3vuotta ratsastaneille. Ratsastusta 2-3h päivässä. Teemme monipuolisesti kaikkea hevosten kanssa ja viimeisenä päivänä päivän mittainen laavuretki.

Omahevoskurssi

Kurssin idea on antaa kokemus siitä, millaista olisi pitää omaa hevosta, vuokrahevosta tai esim. hoitohevosta.
Opit paljon hevosen käyttäytymisestä ja viikon aikana ehdit tutustua hyvin omaan hevoseesi.

Kurssilaiset saavat jo kurssia varatessa toivoa hevosta, jonka haluavat omakseen käyttöönsä viikon ajaksi.
Tällä hevosella ratsastetaan tunnit ja hoidetaan viikon ajan.Voit myös varata erikseen hevosen esim.kenttätunneille ja maastoihin, jos toivehevosesi on maastossa liian räväkkä.

Viikonloppukurssi - Centered Riding painotteinen

Centered Riding- painoitteinen istuntakurssi

Opettajana Centered Riding-ohjaaja Maarit Relander. Haluatko oppia ratsastamaan pienemmillä avuilla ja löytää tehokkaan, mutta keveän tyylin ratsastaa?
Lue lisää Centered Ridingista tästä.

Majoitusmahdollisuus aikuisille Saimaanranta-kesämökillämme. Kysy lisää!

Viikonloppukurssi Working Equitation

Suuren suosion jo pohjoismaissakin saavuttanut ratsastuslaji valtaa kovasti Suomea. Meillä lajia voit ratsastaa jo viikkotunneillakin, mutta nyt on mahdollista tututua lajiin intensiivisemmin. Kurssi sopii myös viikkotuntilaisille, jotka pääsevät tällöin harjoittelmaan enemmän esim.carochan käsittelyä. Lue lajista lisää tästä.

Majoitusmahdollisuus aikuisille Saimaanranta-kesämökillämme. Kysy lisää!

Viikonloppukurssi Mini-alkeiskurssi lapsille

Kurssi on tarkoitettu lapsille, jotka suunnittelevat alkeiskurssille tai talutusratsastustunneille tuloa. Kurssilla hoidetaan poneja ja ratsastetaan talutuksessa.
Kurssille osallistuville 10€ alennus syksyllä alkavasta alkeiskurssista.


Kaikilla 5 päivän kesäkursseilla yhteistä


Kurssit ovat päiväkursseja eli kurssilaiset tulevat tallille aamulla ja kurssi loppuu iltapäivällä.
Aikuisille (aikuisen mukana lapsetkin) itsepalvelu-majoitusmahdollisuus Saimaaranta-mökillämme.

Kurssilaiset tuovat omat eväät mukanaan.
Tallilla on Kupponen- nimellä kulkeva taukotila, jossa on kurssilaisten käytössä jääkaappi ja mikro evästaukoa varten.

Kurssille ilmoittautuessasi varmista ensin, että kurssille mahtuu ja taso on sopiva. Sen jälkeen maksa kurssin varausmaksu ja laita viesti- kohtaan kurssin nimi ja alkamispäivämäärä sekä osallistujan nimi. Loppuosa kurssista maksetaan viimeistään 2 viikkoa ennen kurssin alkua.


Varausmaksua ei palauteta, jos perut kurssisi.
Jos tallin puolelta kurssi peruuntuu, varausmaksu palautetaan tai ensisijaisesti kursseja yhdistetään toiseen samantasoiseen kurssiin.
Talli pitää oikeuden kurssien muokkaamiseen ja yhdistämiseen tarvittaessa. Kurssi pidetään, jos osallistujia on vähintään. 4hlöä.

Otamme vastaan toiveita kurssien sisällön suhteen. Kurssilaiset on vakuutettu ratsastuksen ja hoitamisen aikana SRL:n kautta.
Kurssien aikana hevosen hoitamista tulee paljon. Jos sää sallii ja ratsastajien taidot riittävät, käymme myös uittamassa hevosia.
Useilla 5 pvän mittaisilla kursseilla käymme viimeisenä päivänä kurssipäivän mittaisella laavuretkellä (pelkän laavuretken arvo erikseen tilattuna 100€).

Kysy lisää kursseista ja ilmoittaudu Maaritille puh.050 5350791. Kurssit maksetaan tallin tilille FI21 527166-20004158 / Jyrki Relander.