Ajankohtaista

12.05.2022

Kesäkauden tunnit varattavissa

Kesällä tallimme on auki ihan läpi koko kesän. Voit varata itsellesi vakiotunnin tai ottaa irtotunteja.
Varauskalenterimme on osoitteessa hopoti.com

Tarvittaessa kysy apua suoraan tallilla numerosta 050-5350791/Maarit

* Tunnit maksetaan hopotissa varauksen yhteuydessä. Jos kuitenkin joutuisit jonkun varauksesi perumaan niin sen tehdessäsi peruutusehtojen mukaisesti niin saat siitä korvaustunnin eli maksamasi tuntihinta ei mene hukkaan.

* Voit maksaa tunnit myös käteisellä tai esim liikuntaeduilla. Meillä käyvät: epassi, edenred, eazybreak, smartum
- Tällöin varaa tunti soittamalla tai laittamalla viestiä ylläolevaan puhelinnumeroon ja me varaamme tunnit sinulle kalenterista.

* Kesäkausi kestää 10h, hinta 290e, voit kuitenkin käyttää muitakin kortteja kauden maksuun.
UUTUUTENA tallillamme on 10h/6kk/300e kortti, jolloin varmasti kerkeää tunnit käyttämään. Syksyn tunteja ei vielä pääse varaamaan kuin kautena. Irtotunnit syksylle vapautuu ihan syyskauden alussa, mutta vajailla korteilla voi jatkaa sen jälkeen varaamista.

* Huolehdithan nyt keväällä olevien korttiesi voimassaoloajoista ja käytät tunnit voimassaolon aikana. Kausi loppuu 31.5.2022 muut sarjakortit ovat voimassa niin kauan, kun niissä on käyttöaikaa. Viimeiselle viikolle ei kannata korvaustunteja jättää, koska voi olla ettei paikkoja enää ole ja tunnit jää käyttämättä.

* Kesällä käymme paljon maastossa, Vaellukset on erikseen varattavia, mutta voit tulla mukaan myös hopotista löytyviin vajaisiin ryhmiin,jos sinulla ei ole omaa porukkaa. Esim.2h maastoja kalenteriin tehdään sitä mukaa,kun joku ensin varaa perusporukan siihen. Siksi kannattaa itse kysyä, että voimmeko lähteä vaellukselle, vaikka kalenterista ei löytyisi valmiita.

Kesä on hienoa aikaa ratsastaa, varaa itsellesi tunnit jo nyt niin varmasti mahdut mukaan!

08.04.2022

Kesäkauden varaaminen

Oletko jo varannut vakiotunnin kesäksi. Tallillamme tunnit pyörii läpi kesän:
ma-to klo.17-20
su 16-19
perjantai-iltaisin ja lauantaina voidaan ottaa varauksia esim.vaelluksille ja yksityistunneille ja ihan kaveriporukoiden tunneille. Tilausperiaatteella siis ne.

Kesäkursseja on koko kesä läpi. ma-pe kestävät kurssit on jo täynnä. Viikonloppuisin löytyy vielä 3päivän kursseja. Kurkkaa kurssit

Jos et mahtunutkaan kurssille niin hyvä idea on myös varata viikon jokaiselle päivälle tunteja ja tulla ajoissa jo tallille puuhastelemaan ja hakemaan hevosia laitumelta yms. niin saa vähän leiritunnelmaa.

KESÄN VAKIOTUNNIT:
1. Katso hopotista sopiva ryhmä ja kysy tallilta ennen varaamista, että onko ryhmä juuri sinulle sopiva.
2. Varaa hopotista ryhmä maksamalla varausmaksu. Loppulasku muodostuu automaattisesti. Kesäkausi on 10h/290e ja Tiinan maanantain klo 19 ryhmä 330e/10h
3. Haluaisit maksaa käteisellä tai liikuntaeduilla?
* Laita tallille viestiä tai soita 050-5350791/Maarit. Talli kuittaa sinulle ryhmän varatuksi ja samalla sovimme loppumaksusta, millä tavalla se suoritetaan.
4. Haluaisit maksaa 10h tai 20h sarjakortilla tai perhekortilla.
* Jos kortti riittää koko kesäksi niin sillä voi maksaa suoraan tunnit. Tunnit on toistaiseksi lukittu kausimaksuiksi (eli pitää varata koko 10h) eli tällöin ilmoita tallille ja talli varaa sinun kortillasi tunnit.
* Jos kortti ei riitä koko kesäksi niin varaat normaalisti varausmaksun ja talli taas varaa lopputunnit kortiltasi ja tekee sovitusti uuden laskun hopotiin lopuista tunneista tai seuraavasta sovitusta kortista.
5. Haluaisit ratsastaa kesällä, mutta et välttämättä pääse joka viikko samalle tunnille ja ehkä käyt lomallakin?
* Voit varata vakiotunnin, jolle yleensä pääsisit. Kun irtotuntien varaaminen vapautuu niin voit vaihdella tunteja normaaliin tapaan.
6. Haluat ratsastaa irtotuntiperiaatteella.
* Irtotuntien varaaminen vapautuu toukokuussa, jonka jälkeen kalenterista voi vapaille paikoille varata vapaasti irtotunteja tai jämäkorteilla.

SYYSKAUSI
Syyskaudenkin tunnit tulee pian varattavaksi. Syyskausi toimii samalla periaatteella kuin kesäkausikin.

19.01.2022

Tärkeää! Tallin tuntikalenteri löytyy osoitteesta hopoti.com

Hei! Vaihdoimme tuntikalenteria ja KAIKKI tunnit on varausjärjestelmässä hopoti.com . Tänne nyt rekisteröinti, ellet ole jo tehnyt . Sieltä voi ladata puhelimeen pikakuvakkeen kännykkään, mistä pääsee helposti kalenteriin.

Hopotissa on verkkokauppa eli tunnit maksetaan sitä kautta. PAITSI , jos haluat käyttää käteistä tai esim. liikuntaetuja. Näillä maksutavoilla soita/laita viestiä 050-5350791/Maarit, niin lisäämme sinut tunnille.

Suoraan tallin tilille maksaminen pääsääntöisesti poistuu. Yksityistunteja, kursseja, tapahtumia, mitä ei ole laitettu hopotiin, maksetaan edelleen tallin tilille.

Huomioi vielä! Ratsukossa ei ole meidän tallin tunteja. Talli näkyy sovelluksessa ( häviää aikanaan,kun saavat poistettua sen),mutta sinne ei tule mitään enää eli voit poistaa sovelluksen puhelimestasi.

Aina tunnit voi varata myös soittaen:

050-5350791 soittoaikoina 9-10, 16-16.45(ei ke) ja 21.15-22 moni empii soitella näin myöhään,mutta teen paperihommia iltaisin ja tämä on oikein hyvä aika.

WhatsAppia voit käyttää ja tekstiviestiä, mutta messenger/instagramviestejä en seuraa. Sähköpostia voi laittaa,mutta liitä siihen puhelinnumerosi. Sähköposteja en lue joka päivä niin se on hidas kanava.

30.10.2021

Tallimme on Suomen Ratsastajainliiton jäsentalli

Suomen Ratsastajainliittolla, SRL:lla, on tietyt kriteerit hyväksymilleen jäsentalleille.
Jäsentallit tarjoavat monipuolisia ja laadukkaita hevosalan palveluja ja omaavat vahvan ammatillisen osaamisen liittyen hevosten hyvinvointiin,
turvalliseen toimintaan sekä laadukkaaseen asiakaspalveluun.

Tervetuloa tallillemme!