Ajankohtaista

11.09.2021

UUSI ALKEISKURSSI ALKAA KESKIVIIKKONA

Alkeiskurssin aika on keskiviikkoisin klo.16 ja se alkaa 15.9.2021

Alkeiskurssin hinta on 330e/12h.

Ilmoittautuminen suoraan tallin puhelinnumerooon 050-5350791 voit ilmoittautua esim.WhatsApp/tekstiviestillä. Laita tällöin tietoon samantein lapsen nimen lisäksi ikä ja pituus sekä tietoa, onko käynyt opetustalutuksessa aikaisemmin. Myös sähköpostiosoite tarvitaan tunnuksen tekoon Ratsukkoon. Voit myös suoraan varata kurssin Ratsukosta,mutta laita jokatapauksessa myös viestiä osallistumisesta. Jos olet ihan uusi asiakas niin olisi hyvä myös soittaa niin voi neuvoa ja kysellä samalla suoraan. Parhaiten saa kiinni iltasoittoaikaan 21.15 jälkeen ja aamuisin 9-10 välillä. Kannattaa myös lukea uusille asiakkaille tehty tietopaketti Opas uusille asiakkaille

05.09.2021

Tallikilpailut Lauantaina 16.10.2021

Koululuokat :

1. Helppo D:3 2013

- Tässä luokassa ei ole laukkaa, mutta on paljon muuten tehtäviä. Sopii sinulle, joka ratsastat jo napakasti ravia ,mutta laukka ei aina pysy pitkiä matkoja tunnilla.

2. Helppo C:1 2000

- Sopii esim. C-merkin suorittaneille tai sinulle, jolla tunnilla laukka pysyy jo pitkään ja ympyrä laukassa onnistuu.

3. Helppo B:1 2021

-Sopii pitkään ratsastaneille, joilla onnistuu voltti laukassa.

Luokissa ei anneta pisteitä vaan saat sanallisen arvostelun radasta. Mikä meni hyvin ja missä on harjoiteltavaa eli tätä kautta saa itselleen kehityskohteita myös tuntityöskentelyyn. Koulukilpailuun osallistuminen onkin hyvä mittari oman osaamisen tasosta eli sopii kaikille vaikkei olisi hirveätä intoa varsinaisesti kilpailla muita vastaan.

ESTEKILPAILUT

1.Puomiluokka. Sopii ihan talutettaville, jotka käy esim. opetustalutuksessa. Kaikki palkitaan.

2.Puomiluokka 2. Sopii niille jotka ei tunnilla ole vielä hypänneet pidempää rataa, vaan vasta aloittaneet hyppäämisen.
Rataan laitetaan kavalletteja eli puomit on irti maasta, mutta varsinaisia esteitä ei ole. Arvostelu A.0.0

3. 30cm esteet on ristikoita ja pystyjä helpoilla lähestymisillä. Arvostelu A.0.0

4. 40cm Rataan sisältyy myös esim. oksereita ja kahden esteen sarja. Arvostelu A.1.1.

5. 50cm Rataan sisältyy myös esim.oksereita ja kolmen esteen sarja. Arvostelu AM5.2.

Luokissa sijoittumiset menee osallistumismäärän mukaan.

Tallikilpailuihin ilmoittaudutaan suoraan tallille, Maaritille 050-5053791. Ilmoittautumiset toivotaan WhatsAppilla tai tekstiviestillä.

Tuntien aikaan ei saa soittaa!

Kilpailut on tallin tuntihevosille. Tallin tuntihevosella saa osallistua myös ne, joilla ei ole vakioaikaa tallilla. Ilman harjoittelutunteja ei kuitenkaan voi osallistua. Harjoittelutunneiksi käy vähintään kaksi tuntia ennen kisoja, joista toinen pitää olla estetunti, jos osallistut estekilpailuun. Tunnit voi olla ihan tavallisia tunteja niihin ei tarvitse ottaa yksityistunteja ellei halua. Muistathan, että ilmoittautumisesi on sitova ja se maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Sitä ei palauteta, jos estyt pääsemästä kisoihin. Jos siis sairastut niin tässä tapauksessa se menee huonon tuurin piikkiin. Yksi hevonen voi mennä rajatun määrän luokkia ja siksi perumiset vaikuttaa kisoihin tosi paljon. Hinta on 25e/luokka ja sen lisäksi ei tule erillistä hevosvuokraa.

Jos talli joutuisi perumaan kisat niin osallistumismaksut siirretään seuraaviin kisoihin, mihin aika siirtyy tai muutetaan haluttaessa tuntimaksuiksi. Lokakuussa pitäisi olla jo vähän väljemmät määräykset koronan suhteen ja ihmisillä jo paljon rokotteita niin uskalletaan nyt pitkän tauon jälkeen taas järjestää kilpailujakin. Mukana tohinassa on tietysti myös Mikkelin Urheilu Ratsastajat ry !

Aikataulua laitetaan myöhemmin, mutta aloitamme koululuokista klo.11 .Tarkkaa aikatulua ei voi mitenkään tehdä,joten varustautukaa olemaan tallilla pidempään. Mikkelin Urheilu Ratsastajat ry, MUR, pitää tallilla kanttiinia.

VAKUUTUSASIAA! Tallikisoihin ei tarvita seuran jäsenyyttä, mutta ellei sinulla jo ole jäsenyyttä niin nyt olisi hyvä liittyä jo vakuutuksien takia. Seurojen syksyn jäsenyys-ale on käynnissä, joten jäsenyyden saa edullisesti syyskaudeksi. Tallin yhteistyäseura on Mikkelin Urheilu Ratsastajat ry, MUR. Tarkista oma vakuutuksesi, että se kattaa ratsastuksen. Kilpailuissa jokainen huolehtii itse omasta vakuutusturvastaan !

Haluatko auttaa kisajärjestelyissä?

Murrilaisten vanhempia ja aikuisia Murrilaisia toivotaankin nyt talkoohommiin hetkeksi kanttiiniin. Mur kerää kanttiinituloilla varoja,jotka jaetaan seuran jäsenten harrastuksen tukemiseen niin lapsille kuin aikuisillekin. Mur on mukana näissäkin kisoissa sponsorina palkinnoissa. Myös osaavia aikuisia otetaan verryttelyyn valvomaan. Verryttelyvalvojan tehtävät neuvotaan ja jaetaan kaikille kohtuullinen aika. Toivotaan siis,että tähän saataisiin mm.ratsastajien vanhempia mukaan.

11.06.2021

syyskausi kalenterissa

Löydät syyskauden tuntisuunnitelman nyt linkistä : ratsastus

Kalenterista pääsee myös varaamaan tunnit. Kun varaat syksylle tunteja niin varaa vain VAKIOTUNNIT nyt.

Ei irtotunteja eikä korvaustunteja vielä tässä vaiheessa syksylle. Syyskauteen kuuluu keskimäärin 19-20h.

Ryhmiin otetaan 20h kortti ja ylimääräisen tunnin voi joko käyttää joskus ylimääräisenä tai siirtää kevätkauteen.

Kun nyt KESÄKUUSSA maksat syyskauden varausmaksun ja varaat vakiopaikan niin saat syyskauden vielä kesäkuussa näkyvin hinnoin! Muuten syksyllä pientä hintamuutosta tulee, mutta ei mitään kovin suuria muutoksia. Pyrimme edelleen pitämään edulliset hinnat ja pienellä hinnan tarkistuksella peitetään ne kulut, mitkä nousee myös tallillekin.

11.06.2021

Huomioi poikkeusolojen ohjeet, koronaviruksen välttämiseksi.

Tiedote 11. 6. 2021

Ohjeet listattu helpoksi kokonaisuudeksi.

POIKKEUSOLOJEN OHJEET KORONAVIRUKSEN VÄLTTÄMISEKSI

  • Satulat ja suitset tuodaan valmiiksi karsinoiden eteen. Voit jättää ne myös tunnin jälkeen siihen. Näin satulahuoneessa ei tarvitse käydä.

  • Ilmoita, jos haluat valmiiksi laitetun hevosen ( jos siis itse et osaa laittaa tai halua mennä talliin sisälle). Meillä on hyvin ilmastoitu talli, jossa ilmanvaihto on ulkoilmaa vastaava ja tilat ovat väljät. Ovia pidetään myös auki ulos ja päätalli on ns. ulkoilmatalli eli käytännössä olet tallissakin ulkona. Pikkutallissa ollaan sisällä, mutta tilat on väljät ja ovet auki ulos

  • Kaverit voi tulla, kun pidetään turvavälit. Tunnit ulkona niin voi katsoa tunteja.

  • Pese kädet jo kotona, pidä hanskat kädessä kokoajan. Käytä saippuaa ja väh.20sek.huolellinen pesu. Jos joudut pesemään tallilla käsiäsi niin käytä aina saippuaa. Pyyhkeitä vaihdetaan kokoajan, mutta omaa pyyhettä ja käsidesiä voi kuljettaa myös repussa mukan

  • Jos perut tuntisi niin tee se ajoissa! Perumiset kuuluu hoitaa niinkuin ennenkin, että voi oman tunnin korvata myöhemmin.
    Nyt voi ja pitää jäädä flunssan takia kuitenkin kotiin eli jos joudut esim.kesken päivän karanteeniin ja heti ilmoitat siitä niin voit korvata tuntisi myöhemmin. Jos ilmoittaminen jää ihan viimetippaan tai et ilmoita ollenkaan niin tunti menee kortista.

  • Kaikki toimenpiteet, joissa oma perhe voi avustaa, vähentää ylimääräisiä kontakteja ja myös mahdollistaa aloittelijoiden tuntien pidon. Taluttajat omasta lähipiiristä niinkuin vuoden ajan onkin hyvin toiminut.

  • Säiden salliessa olemme ulkokentällä. Suurin osa tunneista siis ON ulkona. Maneesissa olemme myös ulkoilmatiloissa, mutta huolehdi turvaväleistä kulkuaukoissa/katsomossa.

  • Seuraa tallin kotisivujen www.niemenpellontalli.fi ajankohtaisia sivuja. Noudatamme viranomaisten ohjeita ja suomen ratsastajainliiton suosituksia käytännöissä. Ajankohtaiset-sivuja päivitetään sitä mukaa, kun uusia ohjeita tulee.

25.12.2018

Mikkelin Urheilu Ratsastajat ry

Mikkelin Urheilu Ratsastajat ry:n yhteistyötalli on Niemenpellon talli. Liittyessäsi seuraan saat mm. ratsastustunnit edullisemmin yhteistyötallilla sekä LähiTapiolan kattavan tapaturmavakuutuksen, joka on voimassa aina hevosia hoidettaessa, ratsastettaessa sekä matkojen aikana tallille.


Jäsenmaksut vuodelle 2020 ovat:
- juniorijäsen (alle 19-vuotiaat) 60€
- seniorijäsen 67€
- Perhejäsen juniori 35€
- Perhejäsen seniori 40€
- Henkilökannatusjäsen 60€ (ei SRL:n etuja)
- Yrityskannatusjäsen 200€ (ei SRL:n etuja)

Kysy lisää seurasta, vastaamme kaikkiin sinua askarruttaviin kysymyksiin. Saat meihin yhteyden sähköpostitse mikkelinurheiluratsastajat@gmail.com. Tallilla ollessasi voit myös kysyä lisää seurasta Maaritilta, Mari-Liinalta, Raila-Tuulia Surkalta ja Kati Pulkkiselta, kun he ovat tallilla.
Seuran löydät myös Facebookista Mikkelin Urheilu Ratsastajat Ry ja Instagramista @mikkelinurheiluratsastajat.

Tervetuloa uuteen seuraan!