Ajankohtaista

15.09.2022

Ratsastajan oheisliikuntatunnit/ heppajumppa

Nyt mukaan liikkumaan!

1.10.2022 lauantaina

klo14 lasten heppajumppa

klo16 Aikuisten heppajumppa.


Lapsilla ja aikuisilla erilaiset ohjelmat. Mukana jumppakaveriksi kaikille poni.

Ratsastajan oheisliikuntaa mukavalla tavalla, samalla hevosen kanssa liikkuen. Jokainen voi tehdä tehtävät oman kunnon mukaan. Tarkoitus on tehdä tasapainoon vaikuttavia liikkeitä, venytellä ja antaa vinkkejä kotiharjoitteluun . Samalla tulee hevosen kanssa mukavaa yhdessäoloa. Tunnin vetää ratsastajan oheisliikunnanohjaaja Maarit Relander.
Mikkelin Urheilu Ratsastajien jäsenille hinta 5e, muille 10e. Tunnilla ei ratsasteta. Vaatetukseksi joustavat vaatteet, olemme ulkona tai maneesissa, säästä riippuen. Hanskat, lenkkikengät/saa olla turvakengätkin, lapsille kypärä.
Tunnin voit varata hopoti.com.

Meille käy myös liikuntaedut smartum, edenred, eazybreak, epassi.
Jos haluat maksaa näill tai käteisellä niin varaa tuntisi puhelimitse 050-5350791

11.08.2022

SYYSKAUSI VARATTAVANA!

Syyskauden tunnit löydät varauskalenteristamme hopoti.com

SYYSKAUDEN VAKIOTUNNIT:
1. Katso hopotista sopiva ryhmä ja kysy tallilta tarvittaessa ennen varaamista, että onko ryhmä juuri sinulle sopiva.
2. Varaa hopotista ryhmä ostamalla korteista joku vaihtoehto sarjakorteista. Sieltä löytyy 20h/20vkoa tai 10vkoa,10h/3kk tai 6kk ja 5h/2kk
3. Haluaisit maksaa käteisellä tai liikuntaeduilla?

* Laita tallille viestiä tai soita 050-5350791/Maarit. Talli kuittaa sinulle ryhmän varatuksi ja samalla sovimme loppumaksusta, millä tavalla se suoritetaan.
5. Haluaisit ratsastaa, mutta et välttämättä pääse joka viikko samalle tunnille ?
* Voit varata vakiotunnin, jolle yleensä pääsisit ja vaihdat toiseen ryhmään silloin, kun et omallesi pääse. Voit myös joka viikko erikseen varata tuntikortilla paikan,kun tiedät,että siihen pääset.
6. Haluat ratsastaa irtotuntiperiaatteella.
* Irtotunteja voi varata vapaille paikoille irtotuntihintaan tai kuten edellä kerrottu, ostamalla jonkun sarjakortin ja käyttämällä sitä vapaille paikoille.

15.09.2022

UUSI Alkeiskurssi

LASTEN ALKEISKURSSI:

9.10. sunnuntaina klo 13-14 Kurssi sisältää 12h .Hinta 330e Mukaan mahtuu!

Kurssille voi tulla täysin ilman aikaisempaa kokemusta tai esim. talutustunneilta haluaa jo eteenpäin. Kurssille tulee olla oma taluttaja. Meidän kilteille poneille on hienosti pärjänneet aikuiset,jotka ei ole aikaisemmin hevosia lainkaan käsitelleet hevosia. Olemme siirtyneet ratsastajan omiin taluttajiin koronapandemian alettua 2v sitten ja se on ollut hyvä valinta. Aikuiset oppivat samalla itsekin auttamaan lasta ja osallistumaan harrastukseen. Alkeiskurssin tavoite on kumminkin päästä ratsastamaan ilman talutusta, joten montaa kertaa ei tarvitse olla taluttajan roolissa. Taluttajaksi sopii myös esim. jo pidempään ratsastanut kaveri, mikäli ikää vähintään 10v. ellei vanhempi mitenkään voi taluttajaa. Poikkeustilanteissa talli pyrkii järjestämään taluttajan kertakorvausperiaatteella.

AIKUISTEN ALKEISKURSSI alkaa 13.8. lauantaina klo18-19.

Kurssi on jo alkanut, mutta vapaille irtotunneille voi tulla mukaan.

Kurssille voi tulla täysin ilman aiempaa kokemusta tai aloittamaan uudestaan harrastusta. Uudelleen aloittajille on myös "takaisin ratsaille-tunnit", jos taukoa ei ole paljon. Alkeiskurssi sopii hyvin,jos taukoa on jo useita vuosia ja taustalla ei ole kovin vankkaa ratsastustaustaa. Tarvittaessa kesken kurssin voi myös siirtyä haastavampaan ryhmään.

Kurssit voi varata suoraan osoitteestahopoti.com

Sitä kautta kurssit myös maksetaan ellei halua käyttää käteistä tai aikuiset työpaikan liikuntaetuja: Smartum, epassi, edenred, eazybreak. Tällöin ilmoittautuminen suoraan puh.050-5350791 /Maarit

- Alkeiskurssilaisilla on monesti muutenkin kysymyksiä mielessään niin aina kannattaa kysäistä,varsinkin,jos talli ei ole entuudestaan tuttu. Tutustu myös ohjeisiin: Opas uusille asiakkaille

19.01.2022

Tärkeää! Tallin tuntikalenteri löytyy osoitteesta hopoti.com

Hei! Vaihdoimme tuntikalenteria ja KAIKKI tunnit on varausjärjestelmässä hopoti.com . Tänne nyt rekisteröinti, ellet ole jo tehnyt . Sieltä voi ladata puhelimeen pikakuvakkeen kännykkään, mistä pääsee helposti kalenteriin.

Hopotissa on verkkokauppa eli tunnit maksetaan sitä kautta. PAITSI , jos haluat käyttää käteistä tai esim. liikuntaetuja. Näillä maksutavoilla soita/laita viestiä 050-5350791/Maarit, niin lisäämme sinut tunnille.

Suoraan tallin tilille maksaminen pääsääntöisesti poistuu. Yksityistunteja, kursseja, tapahtumia, mitä ei ole laitettu hopotiin, maksetaan edelleen tallin tilille.

Huomioi vielä! Ratsukossa ei ole meidän tallin tunteja. Talli näkyy sovelluksessa ( häviää aikanaan,kun saavat poistettua sen),mutta sinne ei tule mitään enää eli voit poistaa sovelluksen puhelimestasi.

Aina tunnit voi varata myös soittaen:

050-5350791 soittoaikoina 9-10, 16-16.45(ei ke) ja 21.15-22 moni empii soitella näin myöhään,mutta teen paperihommia iltaisin ja tämä on oikein hyvä aika.

WhatsAppia voit käyttää ja tekstiviestiä, mutta messenger/instagramviestejä en seuraa. Sähköpostia voi laittaa,mutta liitä siihen puhelinnumerosi. Sähköposteja en lue joka päivä niin se on hidas kanava.

30.10.2021

Tallimme on Suomen Ratsastajainliiton jäsentalli

Suomen Ratsastajainliittolla, SRL:lla, on tietyt kriteerit hyväksymilleen jäsentalleille.
Jäsentallit tarjoavat monipuolisia ja laadukkaita hevosalan palveluja ja omaavat vahvan ammatillisen osaamisen liittyen hevosten hyvinvointiin,
turvalliseen toimintaan sekä laadukkaaseen asiakaspalveluun.

Tervetuloa tallillemme!