Ajankohtaista

30.12.2022

Alkeiskurssit alkavat!

29.12.2022

Niemenpellon Talli 30vuotta

Niemenpellon Talli on toiminut jo 30vuotta. Juhlavuoden kunniaksi palautimme tallin alkuperäisen logon käyttöön.

Tallimme on siis jo toiminut todella kauan ja kehittänyt vuosien varrella kokoajan toimintaansa niin, että tänä päivänä tallin hevosmateriaali on monipuolista ja tilat maneesin ja uuden ratsutallin myötä tätä päivää.

Olemme kehittäneet kotisivumme laajaksi tietopaketiksi , josta hevosharrastajat löytävät tietoa useasta ratsastuksen lajista.

Tallillamme onkin tunteja ja kursseja mm. lajeissa ; Centered Riding, lännenratsastus, Working Equitation, ratsastusjousiammunta, vaellukset, ratsastajan oheisliikunta, heppajumppa, maastakäsittely,historiallinen ratsastus , hevostaidot ja kärryillä ajaminen.
Olemme halunneet tuoda ratsastuskoulun arkeen muutakin hevosmaailmaa kuin perinteiset koulu,-este -ja maastotunnit, vaikka niihin toimintamme perustuukin.

Siirryimme Mikkelissä ensimmäisenä sähköisen ajanvarausjärjestelmän käyttöön ja se onkin tuonut asiakkaillemme helppoutta tuntien varaamiseen. Olemme aktiivisia myös somessa ja päivitämme instagramissa @niemenpellontalli_virallinen mm. #niemenpellontalli ja #tallinarkipyörii postauksia, joissa ihmiset pääsevät tutustumaan , mitä tallilla tehdään ratsastustuntien ulkopuolella. Kasvatamme hevosia ja poneja ja myös kasvatustoiminta tulee tätä kautta tutuksi.

Olemme panostaneet opettajien ja tallihenkilökunnan kouluttautumiseen ja pysyneet kehityksen harjalla.
Liityimme Suomen ratsastajainliiton jäsentalliksi vuosien varrella ja perustimme tallille oman ratsastusseuran
Mikkelin Urheilu Ratsastajat ry.

Jo hyvissäajoin mietimme myös yrityksemme hiilijalanjälkeä ja tallillamme on jo usean vuoden ajan ollut mm. aurinkopaneelit tuottamassa ekologista sähköä.

Meillä on harrastajaystävällinen ilmapiiri. Meillä voit harrastaa oli tasosi ratsastajana ihan aloittelija tai olet jo ratsastanut vuosia.
Kaikki ovat samanarvoisia harrastajia taustaan ja osaamiseen katsomatta.
Meillä pääsee hoitamaan ja touhuamaan hevosten kanssa kaikenlaista, auttamassa on henkilökunta ja mukavat hevostenhoitajat.

Olemme se talli ja paikka, jonne on helppo tulla- juuri sellaisena kuin olet!

03.11.2022

Kevätkausi varattavana hopotissa

Nyt on hyvä aika jo suunnata katse kevääseen. Kevään tuntisuunnitelma on tehty ja varaamaan pääsee jo nyt. Tiesithän, että kauden voit maksaa myös esim. kolmessa erässä. Tässä vaiheessa maksetaan kaudesta vain 50e varausmaksu (vähennetään kokonaissummasta).

Sopivaa ryhmää etsiessäsi voit kysyä neuvoa 050-5350791/Maarit

19.01.2023

Kesäkurssit varattavana

Kesäkurssit 2023 julkaistu. Kurssit kannattaa varata ajoissa, että varmasti mahtuu.

Kesäkursseista hopotiin tulee varattavaksi vaan ne, joissa vielä reilusti tilaa. Ennen varausta kannattaa kuitenkin ottaa yhteyttä tallille puh. 050-5350791/Maarit. Myös WhatsApp viesti käy. Näin varmistetaan, että jokainen varaa itselleen sopivalle kurssille paikan.

4-5 päivää kestävät kurssit on nyt kaikki tehty ja paikkoja vielä löytyy. 2-3päivän kursseja tulee vielä muutamia lisää.

Kaikki kurssit ovat päiväkursseja ja osallistujat ottavat omat eväät mukaan. Lisää kursseista voit lukea KURSSIT

Aikuisille vuokraamme tarvittaessa kesämökkiämme kurssin ajaksi.

19.01.2022

Tärkeää! Tallin tuntikalenteri löytyy osoitteesta hopoti.com

Hei! Vaihdoimme tuntikalenteria ja KAIKKI tunnit on varausjärjestelmässä hopoti.com . Tänne nyt rekisteröinti, ellet ole jo tehnyt . Sieltä voi ladata puhelimeen pikakuvakkeen kännykkään, mistä pääsee helposti kalenteriin.

Hopotissa on verkkokauppa eli tunnit maksetaan sitä kautta. PAITSI , jos haluat käyttää käteistä tai esim. liikuntaetuja. Näillä maksutavoilla soita/laita viestiä 050-5350791/Maarit, niin lisäämme sinut tunnille.

Suoraan tallin tilille maksaminen pääsääntöisesti poistuu. Yksityistunteja, kursseja, tapahtumia, mitä ei ole laitettu hopotiin, maksetaan edelleen tallin tilille.

Huomioi vielä! Ratsukossa ei ole meidän tallin tunteja. Talli näkyy sovelluksessa ( häviää aikanaan,kun saavat poistettua sen),mutta sinne ei tule mitään enää eli voit poistaa sovelluksen puhelimestasi.

Aina tunnit voi varata myös soittaen:

050-5350791 soittoaikoina 9-10, 16-16.45(ei ke) ja 21.15-22 moni empii soitella näin myöhään,mutta teen paperihommia iltaisin ja tämä on oikein hyvä aika.

WhatsAppia voit käyttää ja tekstiviestiä, mutta messenger/instagramviestejä en seuraa. Sähköpostia voi laittaa,mutta liitä siihen puhelinnumerosi. Sähköposteja en lue joka päivä niin se on hidas kanava.

30.10.2021

Tallimme on Suomen Ratsastajainliiton jäsentalli

Suomen Ratsastajainliittolla, SRL:lla, on tietyt kriteerit hyväksymilleen jäsentalleille.
Jäsentallit tarjoavat monipuolisia ja laadukkaita hevosalan palveluja ja omaavat vahvan ammatillisen osaamisen liittyen hevosten hyvinvointiin,
turvalliseen toimintaan sekä laadukkaaseen asiakaspalveluun. Opettajilla, ohjaajilla sekä maastoretkien vetäjillä on hevosalan koulutus.

Tervetuloa tallillemme!