Kurssit

Tallillamme järjestetään vakiotuntien lisäksi paljon lisää erilaisia kursseja.

Kesän 2020 kurssit alla, muutama kesäkurssi tulossa lisää vielä, seuraa sivujamme! löydät omien linkkiensä takaa, kelaa sivua alaspäin ja näpäytä kuvaa.
Kurssit maksetaan tallin tilille joko kaikki kerralla tai ensin varausmaksu (viikko varauksesta) ja 2viikkoa ennen kurssien alkua loppumaksu.
Tilille kurssia maksaessasi, lisää tiedonantoon osallistujan nimi(jos maksu ei tule osallistujan tililtä), kurssin nimi ja kurssin alkamispäivämäärä. Näillä tiedoilla maksusi yhdistyy oikeaan kurssiin.

Kursseihin ei sisälly ruokailua tai yöpymistä. Tallilla voit kuitenkin säilyttää eväitä jääkaapissa ja lämmittää mikroaaltouunissa. Joillakin kursseilla/kurssipäivinä eväät kulkevat mukana satulalaukuissa. Tällöin kurssilaiset saavat siitä tiedon ja osaavat varata eväät, jotka kestävät kuljetuksen.

Kurssilaiset, Alkeiskurssit,kesäkurssit, on vakuutettuna SRL;n satunnaisratsastaja-vakuutuksella.

Kurssien varausmaksua ei palauteta, syystä riippumatta. Mikäli sairastut loppumaksun maksamisen jälkeen niin voit vaihtaa kurssimaksusi toiselle sopivalle kurssille. Kurssimaksuja ei voi kuitenkaan muuttaa normaalien tuntien maksuiksi.

Kurssit voi varata myös suoraan Ratsukko-varauskalenterista. Jotta varmasti kuitenkin olet varaamassa juuri Sinun tasollesi sopivalle kurssille niin ennen varaamista kannattaa soittaa tai varmistaa viestillä, että kurssi on omalle tasolle sopiva. Kursseja tehdään paljon ja kaikentasoisille löytyy kurssitarjontaa.

Järjestämme kursseja myös toiveesta. Jos jokin kurssiaihe kiinnostaisi niin ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan olisiko kurssi mahdollista toteuttaa.

Myös yhteistyöseuralle, Mikkelin Urheilu Ratsastajat ry, voi laittaa kurssitoiveita ja kurssitoiveet käsitellään seuran kokouksissa.