Kurssit

Tallillamme järjestetään vakiotuntien lisäksi paljon lisää erilaisia kursseja.

Kesän kurssit löydät omien linkkiensä takaa, kelaa sivua alaspäin ja näpäytä kuvaa!
Kurssit maksetaan tallin tilille joko kaikki kerralla tai ensin varausmaksu (viikko varauksesta) ja 2viikkoa ennen kurssien alkua loppumaksu.
Tilille kurssia maksaessasi, lisää tiedonantoon osallistujan nimi(jos maksu ei tule osallistujan tililtä), kurssin nimi ja kurssin alkamispäivämäärä. Näillä tiedoilla maksusi yhdistyy oikeaan kurssiin.

Kursseihin ei sisälly ruokailua tai yöpymistä. Tallilla voit kuitenkin säilyttää eväitä jääkaapissa ja lämmittää mikroaaltouunissa. Joillakin kursseilla/kurssipäivinä eväät kulkevat mukana satulalaukuissa. Tällöin kurssilaiset saavat siitä tiedon ja osaavat varata eväät, jotka kestävät kuljetuksen.

Kurssilaiset, Alkeiskurssit,kesäkurssit, on vakuutettuna SRL;n satunnaisratsastaja-vakuutuksella.

Kurssien varausmaksua ei palauteta, syystä riippumatta. Mikäli sairastut loppumaksun maksamisen jälkeen niin voit vaihtaa kurssimaksusi toiselle sopivalle kurssille. Kurssimaksuja ei voi kuitenkaan muuttaa normaalien tuntien maksuiksi.

Kurssit voi varata myös suoraan Ratsukko-varauskalenterista. Jotta varmasti kuitenkin olet varaamassa juuri Sinun tasollesi sopivalle kurssille niin ennen varaamista kannattaa soittaa tai varmistaa viestillä, että kurssi on omalle tasolle sopiva. Kursseja tehdään paljon ja kaikentasoisille löytyy kurssitarjontaa.

Järjestämme kursseja myös toiveesta. Jos jokin kurssiaihe kiinnostaisi niin ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan olisiko kurssi mahdollista toteuttaa. Myös yhteistyöseuralle, Mikkelin Urheilu Ratsastajat ry, voi laittaa kurssitoiveita ja kurssitoiveet käsitellään seuran kokouksissa.

Maastokurssi

Maastokurssi

Maastokurssi on ollut jo parikymmentä vuotta samalla paikalla, kesän ensimmäinen kurssi. Tämä kurssi on jo täynnä. Pitkiä vaelluksia voit kysellä erikseen.

Yleiskurssi

Yleiskurssi

Yleiskurssilla ratsastetaan tasaisesti koulu -ja estetunteja ja käymme maastossa ratsastamassa. Vikellämme, ajamme kärryillä. Viimeisenä päivänä on koko päivän mittainen vaellus. 2 vapaata paikkaa jäljellä..

yleiskurssi II

yleiskurssi II

Yleiskurssi alkeis/alkeisjatkokurssin käyneille. Kurssi sopii perusratsastustaitojen vahvistamiseen ja hevosen hoidon opettelemiseen.1 paikka jäljellä.

Omahevoskurssi

Omahevoskurssi

Joka kesän suosituimpia kursseja. Kurssin ajaksi hoitohevonen, jolla voi ratsastaa halutessaan kaikki tunnit. Toinen päivän tunneista on ns.vapaa tunti, jolloin saa ratsastaa itsenäisesti,mutta turvallisesti ja valvotusti.Muutama vapaa paikka vielä.

Estekurssi

Estekurssi

Estekurssi on jo täynnä. Seikkailukurssillakin hypätään paljon, joten se voisi olla kiva vaihtoehto,jos et kerennyt varata tähän.

Seikkailukurssi

Seikkailukurssi

Kurssilla maastoilemme ja hyppäämme esteitä, pellollakin. Uitamme hevosia ja kokeilemme erilaisia ratsastuslajeja. Kurssin erikoisuus on yömaasto. Teemme laavuretken eväineen illan alkaessa jo hämärtää. Sopii kokeilunhaluisille, reippaille ratsastajille.Kurssille mahtuu vielä.

Centered Riding-kurssi

Centered Riding-kurssi

Kehotietoinen ratsastus

Kehotietoinen ratsastus

Ratsastusjousiammunta

Ratsastusjousiammunta

Ratsastusjousiammunta sopii kaikille perusratsastustaidon hallitseville. Opetamme jousiammunnan ensin maastakäsin,joten sitä ei tarvitse osata etukäteen.

Lännenratsastus

Lännenratsastus