Kurssit

Tallillamme järjestetään vakiotuntien lisäksi paljon lisää erilaisia kursseja.

Kesän 2022 kurssit alla, muutamalla kesäkurssilla tilaa vielä. Ratsastusjousiammuntaan tulossa yksi kurssi lisää vielä seuraa sivujamme! Tietoa kursseista löydät omien linkkiensä takaa, kelaa sivua alaspäin ja näpäytä kuvaa.
Kurssit maksetaan hopotin kautta, mikäli kurssi on jo hopotiin tehty. Ellei kurssia vielä löydy hopotista niin alla mainitulla tavalla:

Tallin tilille joko kaikki kerralla tai ensin varausmaksu (varatessa) ja kuukausi ennen kurssien alkua loppumaksu.
Tilille kurssia maksaessasi, lisää tiedonantoon osallistujan nimi(jos maksu ei tule osallistujan tililtä), kurssin nimi ja kurssin alkamispäivämäärä. Näillä tiedoilla maksusi yhdistyy oikeaan kurssiin. MUISTA ENSIN ILMOITTAUTUA TALLILLE! Tililtä tieto ei siirry suoraan tallille, sieltä vaan tarkistetaan niiden maksut,jotka ovat ilmoittautuneet kurssille.

Kursseihin ei sisälly ruokailua tai yöpymistä. Tallilla voit kuitenkin säilyttää eväitä jääkaapissa ja lämmittää mikroaaltouunissa. Joillakin kursseilla/kurssipäivinä eväät kulkevat mukana satulalaukuissa. Tällöin kurssilaiset saavat siitä tiedon ja osaavat varata eväät, jotka kestävät kuljetuksen.

Kurssilaiset, Alkeiskurssit,kesäkurssit, on vakuutettuna SRL;n satunnaisratsastaja-vakuutuksella.

Kursseilla on mahdollisuus suorittaaa hoitomerkkejä. Siihen tarvitset joko ratsastusseuran jäsenyyden tai greencardin.

Kurssien varausmaksua ei palauteta, syystä riippumatta. Mikäli sairastut loppumaksun maksamisen jälkeen niin voit vaihtaa kurssimaksusi toiselle sopivalle kurssille. Kurssimaksuja ei voi kuitenkaan muuttaa normaalien tuntien maksuiksi eikä maksuja palauteta.