Kurssit

Tallillamme järjestetään vakiotuntien lisäksi paljon lisää erilaisia kursseja.

Kurssi-sivua kannattaa seurata, sillä kursseja järjestetään monessa eri lajissa. Myös hevosenkäsittelykursseja löytyy, oheisliikuntaa yms.
Kurssit maksetaan varauskalenteri-hopotin kautta, mikäli kurssi on hopotiin tehty. Ellei kurssia vielä löydy hopotista niin alla mainitulla tavalla:

Tallin tilille joko kaikki kerralla tai ensin varausmaksu (varatessa) ja kuukausi ennen kurssien alkua loppumaksu.
Tilille kurssia maksaessasi, lisää tiedonantoon osallistujan nimi (jos maksu ei tule osallistujan tililtä), kurssin nimi ja kurssin alkamispäivämäärä. Näillä tiedoilla maksusi yhdistyy oikeaan kurssiin. MUISTA ENSIN ILMOITTAUTUA TALLILLE! Tililtä tieto ei siirry suoraan tallille, sieltä vaan tarkistetaan niiden maksut, jotka ovat ilmoittautuneet kurssille.

Kurssilaiset, Alkeiskurssit, kesäkurssit, on vakuutettuna SRL;n satunnaisratsastaja-vakuutuksella.

Kursseilla on mahdollisuus suorittaaa hoitomerkkejä. Siihen tarvitset joko ratsastusseuran jäsenyyden tai greencardin. Mikäli haluat suorittaa hoitomerkkejä niin mainitse siitä ennen kurssin alkua niin osaamme ottaa mukaan ne osa-alueet hoitotilanteissa.

Kurssien varausmaksua ei palauteta, syystä riippumatta. Mikäli sairastut loppumaksun maksamisen jälkeen niin voit vaihtaa kurssimaksusi toiselle sopivalle kurssille. Kurssimaksuja ei voi kuitenkaan muuttaa myöskään normaalien tuntien maksuiksi .

Teemme vahvaa yhteistyötä Mikkelin Urheilu Ratsastajien kanssa, joten myös seuran sivuja kannattaa seura, kun katsot tallillamme järjestettäviä kursseja. Seuran kursseille voi osallistua myös seuran ulkopuoliset.