Tuntien varaus ja peruutus

Tuntien varaaminen

 • Uudet asiakkaat/ ensikertalaiset: varaukset voi tehdä puhelimitse
  p. 050 5350791 mielellään soittoaikaan (tuntien varaukset ja soittoajat).
  Tällöin voimme käydä läpi ratsastustaustasi ja hevostoiveesi ja sopivan tasoinen ryhmä löytyy helpoiten. Voit tehdä myös suoraan tunnukset varauskalenteri Hopotiin. Sieltä näemme mm.pituutesi. Muut toiveet esim. ratsun suhteen, voit kirjoittaa profiiliisi.


 • Lue tarkemmat ohjeet kun tulet uutena asiakkaana ensimmäistä kertaa tallillemme.

TUNTIEN PERUUTUKSET

 • Peruutus tulee tehdä 2vrk ennen varatun tunnin alkua, jotta sen voi vielä korvata. Jos peruutus tehdään myöhemmin, menee maksu täysimääräisenä. Kalenterista ei pysty perumaan, kun 2vrk peruutussääntö on mennyt umpeen.
 • ÄKILLISET SAIRASPERUUTUKSET viimeistään klo.9 aamulla SOITTAEN. Jos äkillisen sairastumisen vuoksi peruutus tehdään myöhemmin, menee tunnin hinta täysimääräisenä. Viestillä ei voi perua saman päivän tunteja!
 • Noudatathan peruutuskäytäntöä, tällöin paikkasi vapautuu toiselle korvaavaa paikkaa etsivälle ja pystyt itsekin käyttämään tuntisi toisella ajankohdalla.
 • Jatkuvista sairasperuutuksista pyydämme terveydenhoitajan/lääkärintodistuksen, ettei sairasperuutusta käytetä väärin
 • Kun tunti on peruttu ajoissa, se hyödyttää myös SINUA, kun etsit ratsastusaikaa ja vapaat paikat ehditään laittaa ajoissa varauskalenteriin muille varattaviksi.

Ohjeet tunnin varaamiseen

 • Varaa omalle tasollesi sopiva tunti: Tason kuvauksen näet varauskalenterista. Varatessasi tuntia, voi tulla ilmoitus, että varaamasi tunnin taso on liian vaikea sinulle. Se voi johtua myös siitä, jos sinun taitotasoasi ei ole vahvistettu Hopotissa.
  Joko opettaja ei ole huomannut vahvistamatonta taitotasoa tai olet ehkä laittanut tasoksi esim. edistynyt, mutta kaikki taidot ei oikeasti vielä täyty niin tasoasi ei ole vielä vahvistettu. Tämä ei estä tunnin varaamista vaan sen tarkoitus on huomauttaa, jos joku tasoista tietämätön olisi varaamassa vääräntasoiselle tunnille. mm. monen lapsen vanhempi ei ymmärrä ratsastuksen tasoista välttämättä mitään, jos ei itse harrasta ratsastusta.
 • Vapaat paikat tunneille näet kalenterista: esimerkiksi, 5/7 tarkoittaa että tunnille on vielä 2 paikkaa vapaana. Kokonaispaikkamäärä on 7.
 • Varauskalenterin kautta varatut tunnit tulee myös perua kalenterin kautta - poikkeuksena alle 2 vrk tunnin alkuun peruttavat tunnit - noudatten ylempänä kerrottuja Peruutussääntöjä.

Pääset Hopoti varauskalenteriin tästä.