Karsinapaikat

Tarjoamme täysihoitopaikkoja hevosille ja poneille. Paikkoja vapaana, kysy lisää!

Hinnat:

-Kesäkuukaudet hevoset laiduntaa ulkona ympäri vuorokauden. Mikäli haluat kesällä hevosen yöksi sisälle niin hoitohinta on kesä-elokuun aikana +30e sen hetkiseen hoitohintaan. (hevonen tarvittaessa voi olla kesälläkin kuivalla heinällä, mikäli se ei terveydellisistä syistä voi olla päivällä laitumella.)
Hoitohintaan sisältyy:

Vapaita paikkoja voi kysellä Maaritilta puhelimitse, p.050 5350791

TALLI

Yksityiset hevoset asustavat eri tallissa kuin tuntihevoset, joten talli on rauhallinen.

Karsinapaikkoja tallista löytyy 12. Karsinat ovat isoja 3 x 3.60m ja 3.60 x 4.10m.

Talli on erittäin valoisa. Ikkunapinta-alaa tallissa on runsaasti ja valaistusta on reippaasti.
Tallissamme on koneellinen ilmastointi sekä kosteudenpoisto.

Tallista löytyy hevosten pesupaikka, jossa on lämmin vesi.
Korvausta vastaan on mahdollisuus käyttää pesukonetta, teollisuuspesukone pesee myös normaalinkokoisen toppaloimen.
Varusteille on lämmin satulahuone niiden säilytystä varten. Tallissa on paljon loimien kuivatustilaa, kosteudenpoistajat myös loimihuoneessa, joten märät loimet kuivuvat aamuksi.

KARSINAT

Karsinat on tehty Horseman Finlandian bongossipuusta ja niissä on alaosassa ilmastointiraot.
Näin ilma vaihtuu karsinoiden alaosissakin, myös hevosen nukkuessa makuultaan.
Karsinoissa on liukuovet ja hevosille ovessa V-kaula-aukko, joka mahdollistaa seurailla tallin tapahtumia käytävälle.
Käytävät ovat leveät.

Kuivituksena karsinoissa on pääasiassa turve, jota käytämme reippaasti. Osittain käytämme myös purua turpeen seassa.

MANEESI JA ULKOKENTTÄ

Maneesin käyttöaikaa löytyy hevosten omistajille helposti. Ajantasalla olevasta varauskalenterista voit tarkistaa jokaisen päivän ohjelman maneesissa erikseen.
Maneesin ollessa tuntikäytössä, voi käyttää valaistua, hyväkuntoista ulkokenttää. Tarvittaessa voit varata maneesin myös ihan vain omaan käyttöön, esim. irtohypytystä varten.

Tallilla olevien yksityisten kesken pidämme WhatsApp-ryhmää,jossa on helppo viestitellä asioita tallin puolelta asiakkaille ja myös asiakkaat keskenään. Jos vaikka porukka haluaa lähteä yhdessä maastoon tai etsii aikaa jolloin muita ei olisi tulossa maneesiin.

MAASTOT

Maastoja riittää niin paljon kuin hevonen jaksaa päivittäin niitä kulkea! Tallin vieressä on oma metsämme, joka kulkee "alamaasto" nimellä.
Tänne olemme tehneet reitistön, jossa voi maastoilla turvallisesti mm. hevosella, jonka kanssa ei halua mennä liikenteen sekaan. Alamaaston metsässä on myös metsästys kielletty, joten sitäkään ei tarvitse jännittää, että hevonen säikähtäisi ampumisen ääniä.
Täällä on myös tallin oma mountain trail rata (maastotaitorata), jota tallilla asuvat voivat käyttää korvauksetta.

Tallin omaa, yksityistä laavua, saavat hoitohevosten omistajat käyttää. Nuotiopuista olemme veloittaneet pienen korvauksen.

Tallilla on mukava porukka yksityisiä, jotka maastoilee, harrastaa mm.westerniä, working equitationia ja ratsastusjousiammuntaa ja ajaa kärryillä. Monipuolisutta harrastamiseen saat iloisesta porukasta ja tallin puitteista,joissa löytyy välineet moneen lajiin.Myös apua hevosen kouluttamiseen saa, jos kiinnostaa aloittaa uusi laji hevosen kanssa. Meille jokainen hevonen on yhtä hieno ja tärkeä, oli sen tausta tai rotu mikä vaan. Tunneille oman hevosen kanssa pääsee edullisesti.

Tällähetkellä emme voi ottaa hoitoon oreja.