Seva Ultimate

"Matti" on ostettu tallillemme shetlanninponijalostukseen. Nyt Matin tammavarsat ovat itse jo astutusiässä ja meillä ei ol enää Matille sopivia tammoja laumassa. Niinpä Matille etsitään uutta kotia. Matti on geenitestattu ja se peiyttää 50 % kirjavia varsoja ja 50% voikkogeenisiä varsoja. Matin varsoissa onkin ollut useita voikonkirjavia varsoja.

Matti on ollut terve ja ongelmaton käsitellä, se pysyy hyvin myös ihan pelkän sähkölangan takana aitauksessa. Se on helppo siitoskäytössä. Astuu niin pienet kuin melko kookkaatkin tammat,vaikka itse on pieni. Varsat on olleet kooltaan emansä kaltaisia. Pienien kanssa Matti on periyttänyt pientä varsaa ja isommat tammat on tehneet ihan normaali standardin kokoisia varsoja.

Matin varsat on olleet todella hyväluonteisia ja niillä on hienot liikkeet. Koksa Matti on minilinjainen ,se sopii usealle Suomessa olevalle tammalle,koska on ns.erilaista sukulinjaa. Se sopii niin normaalikokoisten shetlanninponien jalostukseen kuin myös minijalostukseen.

Haluatko tammallesi varsan, jossa on väriä ja alhainen sukusiitosprosentti? Tällöin Matti voi olla tammasi unelmasulhanen!
Matti on myynnissä, koska itsellämme ei enää ole sillä käyttöä jalostuksessa. Kun etsit tammallesi oria niin mikäli tamman omistaja maksaa astutusvarausmaksun niin tällöin Matti myös jää kesäksi tilallemme astumaan. Näin tammanomistajan ei tarvitse miettiä,onko ori enää kesällä tallillamme käytettävissä.

Rekisterinumero: 826039000AY0085

  • Rotu: shetlandponi
  • Syntymäaika: 2.4.2011

  • Sukupuoli: ori

  • Väri ja merkit : mustanvoikonkirjava

  • Kasvattaja: Mesdames Davies & Dutnell

  • Omistaja: Maarit Relander

Polveutuminen