Sokeriöveri

Sokeriöveri on myynnissä,koska kaikkia varsoja ei vaan voi jättää itselle ettei hevosmäärästä tule hurjan suuri. Suuri olisi houkutus kyllä jättää omaan käyttöön, sillä varsa on luonteeltaan todella tasainen ja helppo. Sillä on hienot liikkeet ja sen emällä, Hattaratar , on todella mahtava kokoamiskyky.

Sokeriöverin arvioitu aikuiskoko on suurinpiirtein vähän yli 150cm Se on kuitenkin emänsä lailla hyvin vankan mallinen eli siitä varmasti tulee kivankokoinen ratsu aikuisena. Tätä kirjoittaessani, Sokru on puolivuotias ja se on säännöllisesti madotettu (tässä vaiheessa 6kk iässä kolme kertaa) ,se on rokotettu ja kavioita on vuoltu jo usein. Sokrulla on hyvät, suorat jalka-asennot. Sokru on asunut karsinassa ja ulkoillut laumassa, jossa kaksi muuta varsaa. Se on siis saanut leikkiä ja liikkua paljon, mikä antaa varsalle hyvät lähtökohdat elämään.

Sokrun vanhemmilla ei ole kesäihottumaa eikä muitakaan perinnöllisiä sairauksia. Sokru on itse myös pysynyt kokoajan terveenä. Sokru vieroitetaan kevättalvella 24. Se on nyt jo riittävän vanha vieroitukseen eli jos ostaja löytyy niin voimme laittaa vieroitusprosessin käyntiin.