Istuntakurssista hyötyy kaikki, tasoon katsomatta!

Tällä kurssilla yhdistämme kaksi tärkeää asiaa ratsastuksessa. Ratsastajan istunnan ja myös ratsastajan kehohallinnan ja miten voimme parantaa omaa kehonhallintaa. Maarit Relander on Centered Riding ohjaaja ja myös Ratsastajan oheisliikunnan ohjaaja.

Kurssille voit tulla olit ratsastajana millä tasolla vaan, teemme yksilöllisesti töitä jokaisen ratsastajan kanssa. Tällä kurssilla emme jumppaa, mutta vähän venyttelemme kyllä ennen ratsastusta.

Aikataulut ja kurssin sisältö:

perjantaina klo.17-20, teemme yksilöllisesti istunnan tarkastusta, löytyykö vinoutta, jäykkyyttä mikä on ratsastuksessa jokaisen henkilökohtainen kehittämisen kohde istunnan suhteen. Ratsastamme noin tunnin ja huomioimme maastakäsin puolieroja kehossamme, mikä helposti vaikuttaa hevosen liikkumiseen. Oma jumppamatto mukaan, tässä otetaan myös hyvin rennosti ja käymme Kupposen lattialle pitkälleen. Käymme läpi myös oikeanlaisen hengittämisen ja rentoutumisen tärkeyden. Kurssi sopii tosiaan ihan kaikille, oli omassa istunnassa jotain haastetta tai et koe,että korjattavaa erityisesti olisi. Monesti istuntakursseilla saa pieniä vinkkejä, millä voi olla suuri vaikutus ratsastukseen. Kurssista löytyy hyvin apua myös, jos sinulla on esim. kipeä selkä ja haluat kumminkin ratsastaa. Pienillä vinkeillä voi saada apua myös ratsastuksen ulkopuoliseen elämään.

lauantaina 10-14 ja sunnuntaina 10-14. Molempina päivinä kaksi noin 45min ratsastutuntia ja välissä pieni evästauko. Kun istuntamme paranee niin hevosemme myös liikkuu paremmin.

Hinta 180e

Aikuisilla mahdollisuus majoittua Saimaanranta-mökillämme. Lähistöllä myös paljon erilaisia majoituskohteita.Kysy näistä tarvittaessa lisää.