Ratsastusjousiammunnan peruskurssi

Kurssi sopii niin aikuisille kuin hyvän ratsastustaidon omaaville lapsillekin, ratsastustaidoksi riittää askellajien hallinta.
Hevosen selästä ampuminen tapahtuu alkuun käynnissä ja taluttaen, ja siitä jatkamme jokaisen omien taitojen mukaan.

Kurssiajankohta: 21.7.-23.7. pe klo.17-20, la 10-14, su 10-14

Ratsastusjousiaamunta on laji, jossa tarvitset kahta taitoa; jousiammunnan perusteet ja perusratsastustaidon.
Jousiammuntaa sinun ei tarvitse vielä osata. Kolmen päivän kurssilla saat tuntumaa, mitä lajissa tehdään.

Kurssi sopii perusratsastustaidon omaaville. Opettelemme kurssilla ensin maasta käsin jousiammuntaa ja opettelemme ratsastamaan istunnalla, mitä tarvitaan, että pystyy käyttämään käsiä varsinaiseen jousiammuntaan hevosen selässä. Liitämme nämä taidot kurssin aikana yhteen ja pääsemme kokeilemaan ihan ratsain ampumista. Käytössä lajiin huolella koulutetut hevoset ja turvalliset puitteet. Ratsuksi voi valita ponin, islanninhevosen tai isomman hevosen, kaikentyyppisiä hevosia on opetettu lajin pariin ja niistä löytyy varmasti jokaiselle sopiva ratsu. Laji valtaa pikkuhiljaa Suomea ja tämä onkin hauska lisä hevosharrastukseen. Kurssin käyneet voivat jatkaa myöhemmin myös näillä tunneilla, joita tulee viikonlopuille.

Hinta 180e, josta 50e varausmaksu ja 130e kuukausi ennen kurssin alkua.
Kurssiajankohta: pe klo.17-20, la 10-14, su 10-14

Kurssi maksetaan Jyrki Relanderin tilille FI21 527166 20004158 ja kuva kuitista WhatsAppilla tai tekstiviestillä numeroon 050-5350791/Maarit, ilmoittaudu sitä ennen samaan numeroon niin tiedät varmasti mahtuvasi mukaan. Osa kursseista tulee varauskalenteriin www.hopoti.com . Mikäli kurssi löytyy sieltä, voit varata sen myös sitä kautta.

*Huom! Kaikkia kursseja emme laita hopotiin varattavaksi , joten ellei kurssia sieltä löydy niin varaa suoraan puhelimitse.