Vakiotuntilaiset

Mitä tarkoittaa vakiotunti?

Vakiotuntilaisella on aina valmiiksi varattuna ratsastusaika samana viikonpäivänä, samaan kellonaikaan.
Tämä on helpoin tapa ratsastaa ja myös edullisin. Vakiotunneille otetaan kausikortti tai jokin sarjakorteista,
joilla hinta tippuu tuntia kohti useamman euron. Vakiotuntilaisilla on myös tuntisuunnitelma ja opetus etenee tuntisuunnitelman mukaan johdonmukaisesti. Myös esim. vuorotyöläisille löytyy tunneista vaihtoehtoja, ellei pysty varaamaan tuntia aina samalle viikonpäivälle.

Eritasoisia ryhmiä on paljon ja erilaiset tavoitteet ja mieltymykset on ryhmäkohtaisesti otettu huomioon. Joku haluaa vaan rentoutua ja mennä rauhallisesti ja osa ratsastajista haluaa ratsastaa tehokkaasti ja edetä suunnitelmallisesti. Ryhmiä on aikuisille ja isoille junnuille. Pienemmille junnuille ja lapsille. Jos ryhmä on rajattu esim. aikuisille niin siinä lukee aina tieto erikseen. Muuten ryhmät on sekaryhmiä. Aikuiset voi siis halutessaan tulla myös ryhmiin, missä nuorempia ratsastajia. Näin esim.vanhemmat voivat ratsastaa myös lapsensa kanssa yhtäaikaa.

Kannattaako minun ottaa sarjakortti vai kausikortti vai voinko varata irtotunteja?

Jos aloitat ratsastamisen kauden alussa, on paras vaihtoehto ottaa kausikortti. Yleensä kesällä kauteen tulee 10h.

Tavallisesti ratsastuskouluissa kausi on syksyllä ja keväällä, mutta meillä on myös kesäkausi. Näin usein ihan sen saman ryhmän saa pitää myös läpi kesän, joka on tietysti ihan huippuaikaa ratsastaa. Kesälomareissujen poissaolot pystyy korvaamaan sitten joillain muilla ajoilla, joten vakioajan voit ottaa, vaikka reissusuunnitelmiakin olisi.

Jos aloitat kesken kauden niin voit ostaa jonkun sarjakortin. Jos perheessä useampi ratsastaja niin esim.20h/10viikkoa perhekortti voi olla jollekin mielekkäämpi ratkaisu. Voit itse päättää, millä näistä tavoista haluat hoitaa vakiotuntisi maksun.

Tallillamme on kolme kautta ratsastuksessa. kevät, -kesä ja syyskausi. Kausikorttilainen ratsastaa tunnit kautensa sisällä. Tarvittaessa ryhmää voi vaihtaa kesken kauden ja poissaolot kätevästi korvata hopotin kautta, itse varaten, toisessa ryhmässä.

Sarjakorteissa on korttikohtaiset käyttöajat, joiden puitteissa tunnit tulee käyttää.

Irtotuntilainen varaa tunnin kerrallaan ja maksaa sen joko hopotin kautta, tilille tai käteisellä tallille. Hopotissa on verkkokauppa, joten jos haluat maksaa muilla tavoilla niin soita tai laita viestiä ( 050-5350791/Maarit) niin talli varaa kalenterista tunnin sinulle. Myös useat liikuntasetelit käyvät tallillamme. Kysy lisätietoa, jos mietityttää, mikä olisi sopiva ryhmä sinulle.